Vores produkter

   

JR TOOL er specialister i værktøjer til spåntagende bearbejdning og vi tilbyder et dynamisk program af værktøjer med hovedvægten på præcisionsværktøj til indstik/afstik og not-bearbejdning.

Vores opgave er at få din produktion til at forløbe optimalt og planmæssigt. Det omfattende sortiment i værktøjer sikrer at vi altid kan levere den teknologisk bedste løsning til alle opgaver.

Vi har særlig fokus på fin og micro-bearbejdning og har samlet et hold af fagfolk med ekspertise i bearbejdning og materialer. Vi trækker på erfaring både i og udenfor huset og det er vores ansvar at give dig god rådgivning. Vi satser på et nært samarbejde og kommer altid gerne til dig og vurderer de konkrete udfordringer.

 

Værktøj, der skaber vækst

  

JR Tool er specialister i det rigtige værktøj og den rigtige rådgivning.

Vi har 15 års erfaring, som du kan mærke i din hverdag. Vi nøjes nemlig ikke med at sælge kvalitetsværktøj; vi kan også hjælpe med at optimere dine maskiner.

Vejen til vækst går altid gennem ny viden og en skarp sans for detaljer. JR Tool har begge dele.

Med JR Tool får du den helt rigtige kombination: Gode mennesker - gode værktøjer.

Kvalitet ned til sidste millimeter

  

Kvalitet bliver først dyrt, hvis du sparer på den.

Hos JR Tool er kvalitet lig med længere holdbarhed, færre stop og bedre tal på bundlinjen.

Du kan måle vores kvalitet på den hurtige service, når du har et akut problem. Du mærker den også i vores store erfaring, i vores engagerede medarbejdere og vores løbende sparring og rådgivning.

Du kan også måle kvaliteten direkte på produkterne, som altid er ensartede, solide og præcise ned til sidste millimeter.

JR Tool leverer kvalitet, der kan holde til det meste. Bare du ikke sparer på den.

Service er vores skarpeste værktøj

  

For JR Tool er service hele vores grundlag.

Det vigtigste for os er, at du får den helt rigtige rådgivning, så du kan træffe det valg, der er bedst for din virksomhed. Jo bedre, vi kender dig – jo bedre kan vi rådgive dig.

Vi har desuden eget lager og tætte forbindelser til vores mangeårige leverandører – det sikrer dig altid hurtig og effektiv levering.

JR Tool har mange gode værktøjer, du kan bruge. Service er det vigtigste.

Tæt på dig fra dag til dag

  

Siden 2003 har JR Tool været specialister i at levere det rigtige værktøj til spåntagende bearbejdning - og vi er aldrig længere end et telefonopkald væk.

JR Tool har base i Vejle. For dig betyder det, at vi altid er tæt på, uanset hvor din virksomhed ligger. Vi dækker hele landet og leverer fra dag til dag.

Vores 13 medarbejdere i Danmark er altid klar ved telefonerne eller ude på landevejen for at løse dine udfordringer. Ofte har vi lige det, du mangler, liggende på vores store lager – og ellers skaffer vi det.

Nordeuropas største palet af værktøj

  

Hver dag giver vi dig 26.000 valg. Vi gør det også let for dig at vælge.

JR Tool har nemlig 26.000 varenumre, som kan hjælpe og optimere din produktion.

Vi har mange solide mærker på hylderne, og samtidig er vi dansk eneforhandler af tyske kvalitetsprodukter fra HORN, som er Europas førende producent af værktøjer til metalindustrien.

Det giver dig hver dag et teknologisk forspring, der holder længere. HORNs værktøjer til spåntagende bearbejdning kan altid tilpasses dine maskiner og dine behov. Og hvis 26.000 muligheder ikke er nok – så opfinder vi den rigtige løsning til dig.

HORN Sverige

     

I 2013 åbnede vi en afdeling i Sverige, hvor vi leverer værktøj til den svenske industri. Alt værktøj befinder sig på vores lager i Vejle, hvor vi dagligt sender pakker til svenske kunder.

Vi har dagligt et tæt samarbejde med vores svenske afdeling – HORN Sverige – hvor vi hjælper hinanden med problemstillinger på kryds og tværs.

Se mere af HORN Sverige her: www.phorn.se